loading...
پاتوق خنده،سرگرمی،تفریحی،اس ام اس،عکس،بیوگرافی،گالری،
اعـلـانـات

به دلیل بروز بودن سایت از صفحات دیگر نیز دیدن فرمایید

مطالب درخواستی خود را در تماس با ما مطرح کنید

کپی برداری از سایت فقط با ذکر منبع مجاز است


هواداران پاتوق خنده سایت رو با نام سایت سرگرمی تفریحی پاتوق خنده لینک کرده و یا بنر سایت ما را در سایت خود قرار دهید

کد : http://up.ukasiri.me/repository/img/Mobin.gif



imac_fun1249cd69f85be4d4807f4122a48



تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
mobin kasiri بازدید : 291 جمعه 1393/12/01 نظرات (0)

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
465403 172 350x233 زرشک پلو با مرغ مجلسی
مواد اولیه:

آبلیمو (تازه) ۴ قاشق غذاخوری
برنج ۶ پیمانه
زرشک ۱ و نیم تا ۳ پیمانه
گلاب به میزان لازم
شکر (بستگی به ذائقه) ۱تا۵قاشق غذاخوری
خلال بادام به میزان لازم
زردچوبه ۲قاشق چایخوری
برگ بو ۵ عدد
پوست پرتقال ۱ عدد
خلال پسته به میزان لازم
زعفران (هر چه بیشتر بهتر) به میزان لازم(حدودا ۱پیمانه)
مرغ ۱ عدد
چوب دارچین (بزرگ) ۱ قطعه
هل ۳ عدد
کره به میزان لازم
آب پیاز ۱ لیوان
کرفس ۳ ساقه
زنجبیل (متوسط) ۱ قطعه
هویج ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
لیمو ترش ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پوست نارنج ۱ عدد

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

این دستور پخت زرشک پلو واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش همه از مزه و عطر اون تعریف میکنن!

طرز تهیه:

۱٫ در ابتدا پوست پرتقال و نارنج رو کاملا از قسمت سفید جدا کنید چون باعث تلخ شدن پوست همون قسمت سفید هست.بعد اونها رو ۳مرتبه با آب بجوشونید و آبکش کنید و بعد داخل آب سرد بریزید و ۲۴ساعت داخل یخچال یا جای خنک قرار بدید و چند بار هم آبش رو عوض کنید و بار آخر ۲قاشق شکر و کمی گلاب هم داخل آب بریزید تا خوشمزه تر بشه.

۲٫ مرغ رو پاک کنید و بشورید و اجازه بدید کامل خشک بشه یک ظرف در دار انتخاب کنید و داخلش کمی کره آب کنید و زردچوبه رو اضافه کنید تا کمی از خامی بیوفته و بعد شعله رو خاموش کنید.توجه داشته باشید نیازی به سرخ کردن زردچوبه نیست چون ممکنه تلخ بشه.حالا فلفل دلمه ای،هویج و کرفس رو درشت خرد کنید.مرغ های تکه شده رو روی زردچوبه قرار بدید طوری که فقط یک لایه باشن و روی هم چیده نشن! این نکته بسیار مهمه!

۳٫ حالا همه مواد رو لا به لای مرغ قرار بدید طوری که همه جا پخش بشن مثلا چوب دارچین رو ریز کنید تا همه جا باشه و لیمو ترش رو هم حلقه کنید و لا به لای مرغ ها قرار بدید و در انتها یک لیوان آب پیاز و زعفران آب کرده و آبلیمو رو داخل مواد بریزید و در ظرف رو کاملا چفت کنید و بعد بذاریدش توی یخچال.زعفران هرچه بیشتر باشه بهتره برای یک عدد مرغ به نظرم حتی تا ۱پیمانه زعفران آب شده هم بریزید خوبه!

۴٫ مواد شما میتونه از حداقل ۴ساعت تا ۲۴ساعت داخل یخچال بمونه و به نظر من اگر از شب قبل بذاریدش داخل یخچال خیلی خوشمزه تر میشه.بعد از مدت زمان استراحت مرغ اون رو روی شعله بسیار ملایم قرار بدید و حواستون باشه نیازی به ریختن آب اضافه نیست.

مرغ های رستورانی هیچ وقت آبدار نیستن و سس اونها جدا طبخ میشه.برای تهیه سس مرغ رب گوجه فرنگی رو با کره داخل ظرف کاملا تفت بدید و به اون مقداری آبلیمو و زعفران اضافه کنید.وقتی مرغ شما بعد از ۱ونیم تا ۲ساعت پخته شد مواد اضافی رو ازش جدا کنید و آبش رو بگیرید و اون رو با سس مخلوط کنید.
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    پرچم کدوم بالاست؟
    انجمن

    انجمن سرگرمی تفریحی پاتوق خنده .
    انجمن سرگرمی تفریحی با موضوعات مختلف برای اشتراک گذاشتن مطالب دوست داشتنی خود بین کاربری دیگه امیداورم بهتون خوش بگذره.

    برای ورود کلیک کنید

    http://patoogekhande.rzb.ir/forum/
    عضویت در سایت

    عضویت در سایت تفریحی فان

    آمار سایت
  • کل مطالب : 208
  • کل نظرات : 10
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 71
  • آی پی دیروز : 92
  • بازدید امروز : 80
  • باردید دیروز : 314
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 1,901
  • بازدید ماه : 1,901
  • بازدید سال : 55,948
  • بازدید کلی : 366,520
  • بعضیها

    بعضیها

      بعضیها .

      بهتر است در حد یک آرزو بمانند ... 

      برآورده شدنشان ...

       به بهای شکستن دلت تمام میشود ...